Kardeş Payı izleyicisiyle dün (13.02.2014) 22.45’de buluştu.Ahmet Kural ve Murat Cemcir mucitlikleriyle dünyayı güzelleştirmeye çalıştı!
Onlar sıradan tesisatçı değiller…Dizide Ahmet Kural (Metin) ve Murat Cemcir(Ali) su tesisatçısı, Seda Bakan ise evin geçimini sağlayan küçük kardeş (Feyza) karakterine can verdi. Senaryosunu Selçuk Aydemir’in kaleme aldığı dizinin konusu ise şöyle;
Kafalarında hep bir eylem canlandığı için; ellerinden geleni asla ardına koymayan abi (Ali), kardeş (Metin) ve hayallerine ortak etmek istedikleri ama hep hayal kırıklıklarına denk getirdikleri küçük kardeşleri Feyyza ile dünyaya barış ve mutluluk getirmek isterler. Sırf bu talepleriyle Say kanununu boşa çıkarttıkları için makro ekonomiye büyük bir darbe vuran kardeşler için bu sadece başlangıçtır. Ali ve Metin’in büyük mucitler gibi geniş çalışma alanları, sponsorları yoktur ama dünyayı güzelleştirmeye çalışırken 60’ından sonra kendisine bakmaya başlayan ve evdeki herkesi huylandıran babaları, 87 yaşından sonra ben hinlik için yaratılmışım diyen el aldıkları ustaları ve tarifi çok zor gönül ilişkileri vardır.

Star TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Kardeş Payı, 13 Şubat Perşembe akşamı saat 22:45’te ekranlara ilk bölümüyle merhaba diyor. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in İşler Güçler dizisinin ardından başlayacağı bu yeni proje, ikilinin sevenleri tarafından merakla bekleniyor.